KATALOG
INDIR GÖRÜNTÜLE

Maltepe’de Açıldık!

Maltepe'de Açıldık!

Sektöründe mağazacılık zinciri ile büyümeye devam eden Tayaş Gıda; 4.şubesi olan Maltepe Fabrika Satış Mağazasını hizmete açtı.

Tartışmasız kalitesini ve her geçen gün artan ürün çeşitliliğini daha geniş kitlelere sunabilmek, doğru yatırımlarla sektörünün gelişimine katkı sağlamak hedefi ile perakende sektöründe de yerini alan TAYAŞ büyümeye devam ediyor, Maltepe Çarşı’da bulunan 500 metrekarelik fabrika satış mağazasında 250 çeşit şeker ve çikolata ürünü bulunuyor.

Fabrika Satış Fiyatına Çikolata

Açıldığı ilk günden bu yana Maltepe halkının yoğun ilgisini çeken TAYAŞ Maltepe Fabrika Satış Mağazasında fiyat etiketlerini gören Maltepeliler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Rengarenk şekerlerin ve çikolata çeşitlerinin süslediği , iştah kabartan TAYAŞ lezzetleri yönetim kurulunun aldığı prensip kararı ile gerçek fabrika satış fiyatından direk tüketiciye sunuluyor. Fabrika satış fiyatı politikasının hayli cazip olması ve TAYAŞ doyumsuz lezzetlerinin keyfine varmak isteyenler Maltepe’de bulunan mağazamıza uğramadan alışveriş yaptık diyemiyor.

2022 yılı planlarında yeni mağazalar var

TAYAŞ Fabrika Satış Mağazası ile ilgili dergimiz editörlerinin sorularını yanıtlayan genç ve başarılı iş adamı TAYAŞ Gıda Genel Müdürü Emre Taycı, Şeker, Çikolata üretimi ve satışı kategorilerinde sektörün itibarlı markalarından biri olan ve sürdürebilir bir başarı yakalamış durumdaki TAYAŞ’ın yakın gelecekteki hedefinin yurt içinde ve dışında lezzetli ve yenilikçi ürünlerle pazarın liderleri arasında yer almak olduğunu söyledi.

 

Bizi Takip Edin

Bizden haberdar olmak için aşağıdaki formu doldurunuz.

Bu site softworks ile hazırlanmıştır.