KATALOG
INDIR GÖRÜNTÜLE

Online Açıldı!

Online Açıldı!

Tartışmasız kalitesini ve her geçen gün artan ürün çeşitliliğini daha geniş kitlelere sunabilmek, doğru yatırımlarla sektörünün gelişimine katkı sağlamak hedefi ile 2021 yılı içerisinde perakende sektöründe de yerini alan TAYAŞ şimdi ise Türkiye’nin her noktasından tek tık ile kolayca ürünlere ulaşım sağlanması için Online Alışveriş Sitesini hizmete açtı.

Bilgisayar, telefon, tablet gibi bütün cihazlarda uyumlu olarak açılacak, sizlere kolay kullanım ile sorunsuz alışveriş deneyimi sunacak olan online alışveriş sitemiz de kolayca siparişinizi oluşturabileceksiniz.

 

Aynı zamanda 250’nin üzerinde ürün çeşitliliği ile her damak tadına uygun ürün bulabileceğiniz alışveriş sitemizde uygun fiyat garantisi ile de müşterilerine daima en iyiyi sunmayı hedeflemiştir.

 

Yüksek kalite ve hijyen kontrol normlarına borçlu olan firmamız Kalite, Gıda Güvenliği ve Helal Gıda Yönetim sistemi sertifikalarından ISO 9001 : 2015, ISO 10002 : 2018, ISO 27001 : 2013, FSSC 22000, BRCGS, IFS ve HELAL gıda sertifikalarına sahiptir. Aynı zamanda COVID-19 salgını süresince belirlenen bütün kurallara uyarak, Kalite ve Gıda güvenliği politikamızdan ödün vermeden üretmeye devam ederek Tüketicilerimize en hijyenik şartlarda, en kaliteli ürünleri sunarak TSE (TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ) tarafından verilen TSE COVID-19 GÜVENLİ ÜRETİM BELGESİNİ almayı hak kazanmıştır. Farklı ülkelerin en sıkı gıda kodekslerine uygunluğunu sağlayabilen ve ayrıntılı gıda analizlerini yapabilen Tayaş Gıda, koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmekte ve uygulamadaki başarısını sürdürmektedir. Bundan dolayı online alışveriş sitemizden vereceğiniz her siparişinizi gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.

 

Bunların yanı sıra açılışımıza özel online alışveriş sitemizde yapacağınız her 150 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava fırsatı sunulmaktadır.

www.tayasonline.com.tr linke tıklayarak online alışveriş sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Şimdiden iyi alışverişler dileriz.

Bizi Takip Edin

Bizden haberdar olmak için aşağıdaki formu doldurunuz.

Bu site softworks ile hazırlanmıştır.